Zonnebloem logo  Stichting De Zonnebloem.

Wat doet de Zonnebloem Albergen?

De Zonnebloem Albergen verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking en  mensen die zich eenzaam voelen door sociale en recreatieve activiteiten te organiseren zoals een uitstapje naar een tuincentrum, het organiseren van een high tea, een gezellige middag of een ontspanningsmiddag.

Ook worden er bezoekjes gebracht aan zieke en eenzame mensen.

De Zonnebloem is er voor iedereen, jong en oud. Wie je ook bent en wat je ook graag doet.

De actie ‘Zon in de schoorsteen’ is ook altijd een groot succes. Vrijwilligers maken pakjes en deze worden naar onze gasten gebracht. De glimlach en lieve reacties die we hierop krijgen is hartverwarmend; daar doen we het ook voor.

Met kerst worden mensen bezocht door een vrijwilligster van de Zonnebloem. Er gaat ook aandacht naar de zieke mensen uit ons dorp met de jaarlijkse nationale ziekendag.

We zijn erg blij met onze vrijwilligsters die met liefde mensen bezoeken en op deze manier een zonnetje in hun leven kunnen geven.

        Wlfare2  Welfare     Voor meer informatie klikt u op de afbeelding.


Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:

Gerdy van der Aa (voorzitter), e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0546-441439 of

Trees Oerbekke via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0546-441940