Klik op een van de items onder het menu voor meer informatie!

 

Refter

 

Een multifunctionele ruimte, tot 60 zitpaatsen met tafels. Uitermate geschikt voor een vergadering, bijeenkomst, feestje of activiteit.

Ruimte4

 

Librije

 

Een multifunctionele ruimte, met 12 stapelstoelen, 7 verrijdbare tafels en een marmoleum vloer. Uitermate geschikt voor een workshop en/of activiteit.

                 kleine zaal001          kleine zaal004


  Huurprijzen: (voor beide zalen gelijk)

  • Huurprijs voor non-profit organisaties: €8,50 per uur, koffie/thee €1,- per kopje.
  • Huurprijs voor profit organisaties: €25,- per uur, inclusief koffie.
  • Huurprijs voor (buurt)feestje: €75,- per avond (tot 00:00 uur) inclusief koffie/thee. Schoon achterlaten of €25,- schoonmaakkosten.


Wilt u een van deze ruimtes res
erveren?

  • Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met datum/tijd/activiteit/contactgegevens.
  • We plaatsen het in de digitale agenda op www.cultuurhoesalbergen.nl.
  • U krijgt via de mail bevestiging van plaatsen

Let op! Pas nadat het in de digitale agenda vermeld staat ligt de reservering vast.


Tuinonderhoud Cultuurhoes Albergen 

Om de week op maandag komt een groep buurtbewoners/vrijwilligers samen om de tuin te doen van het Cultuurhoes. Buurtbewoners Agnes en Theo Slag zagen dat de tuin wel wat aandacht kon gebruiken. Al snel kregen ze hulp van Jan Rozendaal, Henk Wolbers, Ben en Netty Groothuis, Johan van der Aa, Eddy Borgerink en André ter Beek. In het begin was het met name achterstallig onderhoud wegwerken en is er veel gesnoeid en onkruid verwijderd. Nu de tuin vaker bijgehouden wordt is er naast het schoffelen, vegen, snoeien en onkruid verwijderen ook meer ruimte voor andere dingen. Er worden planten verpoot, er is een terras aangelegd en een insectenhotel geplaatst. Maar gezelligheid staat voorop. Nu en dan staat een groepje bij elkaar om even bij te praten en om 10 uur drinken ze met z'n allen een kopje koffie.

Agnes Slag: "Om op deze wijze met zo'n leuke groep iets voor de gemeenschap te doen is super leuk."

 

   tuin001   

 

Panorama

 

Jeugdsoos Albergen heeft als doel de schoolverlaters uit Albergen bij elkaar te brengen en te laten samenwerken. De vrijwilligers van de Jeugdsoos Albergen organiseren één keer per anderhalve maand leuke en leerzame activiteiten voor deze jongeren. Aan het einde van ieder seizoen organiseren wij een leuke eind dag, hier wordt het seizoen ook gezamenlijk afgesloten. De jeugdsoos Albergen sluit zich tevens aan bij de gemeentelijke activiteiten, georganiseerd door de SWTD uit Tubbergen.

 logo